Bejelentés


Egészség Meditáció Transzcendentális Meditáció a teljességért


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

MAHARISHI MAHESH YOGI 


TRANSZCENDENTÁLIS MEDITÁCIÓJA (TM) az elme összes képességének kibontakoztatása természetes és rendkívül hatékony stresszoldás harmonikus társas kapcsolatok ideális társadalom létrehozása 

Egy tudományosan igazolt módszer az egyén teljes képességének kibontakoztatására 

A TM- technika gyakorlása közben az elme csendes, mégis teljesen éber, tudatos állapotba merül. Ugyanakkor a test különleges, mély nyugalmi és ellazult állapotba jut. 

Mindkét tapasztalás, az elme és a test nagyobb vagy kisebb izgalma ismerős számunkra. 

Mit tesz a TM? 

A TM technika segítségével az elme lemerül saját csendes, önmagára irányuló tudatállapotára, ahol nyugodt, összeszedett, mégis egészen kitágult, éber. Ez az állapot az emberi tudatosság legegyszerűbb formája. Ez a tiszta tudat olyan állapot, amelyben a tudat csak saját magára nyitott, megnyílik előtte saját teljes potenciálja: ez a természeti törvények egyesített mezeje, amelyet a kvantumfizika a természet végtelen potenciáljának és intelligenciájának ír le. 

A TM mindenki tudatát megnyitja a tiszta tudatosság előtt könnyen, erőfeszítés nélkül. A tudományos kutatások azt is bizonyítják, hogy miközben az elme lecsendesedik a TM alatt, addig a test is a nyugalom és mély pihenés állapotába kerül. 

Az elmúlt 50 évben több mint 600 tudományos kutatás értekezett a TM –technika hatásairól. A tanulmányok, amelyekből több is megjelent vezető tudományos folyóiratokban és később 7 kötetben publikálta a TM –mozgalom- azt támasztották alá a kisérletek, hogy 

a TM program: 

- csökkenti a stresszt, 

- javítja a memóriát és a tanulási készséget, 

- növeli az energiát, -növeli a belső nyugalmat, 

- csökkenti az álmatlanságot, 

- növeli a boldogságot és önbecsülést, 

- csökkenti a szorongást és a depressziót, 

- javítja a kapcsolatokat, 

- javítja az egészségi állapotot, 

- elősegíti a biológiailag fiatalabb életkor elérését.

 A természet működésének megértése Amióta Maharishi -50 évvel ezelőtt – elkezdte tanítani a TM –technikát, nagy áttörések történtek a modern tudományban, a természet működésének megértésében. 

Az utóbbi időben a tudósok a természet működésének legmélyebb rétegeibe pillantottak be, felfedezvén a természeti törvény egyesített mezejét, amely az egész világegyetemben megnyilvánuló határtalan teremtő potenciál forrása. 

Az emberi tudat mélyén talált határtalan potenciál és az egyesített mező szintjén talált határtalan potenciál nem különbözik egymástól, ezek azonosak. A transzcendentális meditáció egyszerű, hatásos, természetes technika, amely feleleveníti e határtalan potenciál forrását a mindennapi életben. 

Gazdagabbá teszi az ember életét minden területen, ugyanúgy, mint a fa gyökerének öntözése, amelynek révén a táplálék eljut a fa minden részébe.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!